ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΟΜΠΡΟΥ

                                                                              
Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. διοργανώνει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:30 στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής εκδήλωση τιμής εις μνήμη Νικολάου Ντόμπρου – Ομότιμου Καθηγητή και πρώην Προέδρου Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ.
 
Ύστερα από την Προσφώνηση του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Καθηγητή Θεόδωρου Ι. Δαρδαβέση, την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης, ο Διευθυντής της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ., Καθηγητής Παντελής Ζεμπεκάκης και η Δωροθέα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια της Νεφρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. ‘’Παπαγεωργίου’’ και Προέδρος της ΄΄Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας’’.
 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για τη ζωή και το έργο του αείμνηστου Καθηγητή η Καθηγήτρια Μαρία Αλμπάνη, ο Αναπλ. Καθηγητής Βασίλειος Λιακόπουλος και ο Ομότιμος Καθηγητής και πρ. Πρύτανης του Α.Π.Θ., Αναστάσιος Μάνθος.
 
Λόγω των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων, θα υπάρξει έλεγχος των πιστοποιητικών των εισερχομένων μέχρι την πλήρωση των προβλεπόμενων προς κάλυψη θέσεων της αίθουσας.
 
Ο Νικόλαος Ντόμπρος υπήρξε Καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας, Προϊστάμενος της Μονάδας Περιτοναϊκής Κάθαρσης της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ. Σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε με συνέπεια την υγεία των νεφροπαθών και συνεισέφερε στην επίλυση πολλών από τα ιατροκοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επιπρόσθετα, θήτευσε ως Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής και κατά τη διάρκεια της θητείας του προσέφερε σημαντικό οργανωτικό και διοικητικό έργο, που οδήγησε το Τμήμα Ιατρικής σε νέα εποχή.
 
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live streaming και στη συνέχεια θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και το FB της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ:  https://www.livemedia.gr/ntombros

Image: 
 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Η Κοσμητεία Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, στα social networks.

Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ

Κτίριο Διοίκησης Τμήματος Ιατρικής, 2ος όροφος
Έναντι κεντρικής εισόδου Π.Γ.Ν.Θ. «Α.Χ.Ε.Π.Α.»
Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ
Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ: (2310) 999220, 999250
E-mail: info@health.auth.gr
URL: www.auth.gr/health

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.