Μήνυμα του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020 - 2021

 
Η 1η Σεπτεμβρίου 2020 οριοθετεί την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και ταυτίζεται με την ανάληψη των καθηκόντων νέων Προέδρων, Αναπληρωτών Προέδρων, Διευθυντών Τομέων και σε αρκετές περιπτώσεις νέων Διευθυντών Εργαστηρίων και Κλινικών στα Τμήματα, που συγκροτούν τη Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ. Στους/στις εκλεκτούς/ές συναδέλφους που θα ασκήσουν διοίκηση, ευχόμαστε ευόδωση των σκοπών και των στόχων τους με γνώμονα το κοινό καλό του Τμήματός τους, της Σχολής Επιστημών Υγείας και του Α.Π.Θ., εν γένει.
 
Σε όλα τα στελέχη των Τμημάτων της Σχολής ευχόμαστε γόνιμο εκπαιδευτικό, ερευνητικό, οργανωτικό και διοικητικό έργο, έχοντας επίγνωση της ανάγκης, ότι, τουλάχιστον, το πρώτο εξάμηνο του νέου ακαδημαϊκού έτους θα πορευθούμε με αρκετούς περιορισμούς και δυσκολίες, λόγω του τρέχοντος υγειονομικού προβλήματος.

Τέλος, καλωσορίζουμε στην πανεπιστημιακή κοινότητα τους νέους και τις νέες φοιτητές και φοιτήτριες και ευχόμαστε καλή πορεία στις σπουδές τους.

 

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας θα είναι αρωγός σε κάθε ζήτημα που τυχόν θα ανακύψει και με διάθεση αγαστής συνεργασίας προς κάθε κατεύθυνση.

 

Θερμές ευχές για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Η Κοσμητεία Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, στα social networks.

Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ

Κτίριο Διοίκησης Τμήματος Ιατρικής, 2ος όροφος
Έναντι κεντρικής εισόδου Π.Γ.Ν.Θ. «Α.Χ.Ε.Π.Α.»
Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ
Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ: (2310) 999220, 999250
E-mail: info@health.auth.gr
URL: www.auth.gr/health

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.