Ημερολόγιο

Μήνυμα του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020 - 2021

 
Η 1η Σεπτεμβρίου 2020 οριοθετεί την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και ταυτίζεται με την ανάληψη των καθηκόντων νέων Προέδρων, Αναπληρωτών Προέδρων, Διευθυντών Τομέων και σε αρκετές περιπτώσεις νέων Διευθυντών Εργαστηρίων και Κλινικών στα Τμήματα, που συγκροτούν τη Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ. Στους/στις εκλεκτούς/ές συναδέλφους που θα ασκήσουν διοίκηση, ευχόμαστε ευόδωση των σκοπών και των στόχων τους με γνώμονα το κοινό καλό του Τμήματός τους, της Σχολής Επιστημών Υγείας και του Α.Π.Θ., εν γένει.
 

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής των Αξιωμάτων των Προέδρων και των Αναπλ. Προέδρων των Τμημάτων της Σ.Ε.Υ. του Α.Π.Θ.

 

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής των Αξιωμάτων των Προέδρων και των Αναπλ. Προέδρων των Τμημάτων της Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής, διοργανώνει η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 19.30, στο Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα του ΑΠΘ.

 

Ψήφισμα της Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας και οι Πρόεδροι των Τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θλίψη πληροφορήθηκαν την απώλεια του Ομοτ.

Ψήφισμα της Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας και οι Πρόεδροι των Τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θλίψη πληροφορήθηκαν την απώλεια του Ομοτ. Καθηγητή του Μαιευτικής-Γυναικολογίας και πρώην Διευθυντή της Γ΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, επιφανούς επιστήμονος και λαμπρού δασκάλου, ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ και εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Σελίδες

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Η Κοσμητεία Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, στα social networks.

Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ

Κτίριο Νέων Αμφιθεάτρων, ισόγειο
Έναντι κεντρικής εισόδου Π.Γ.Ν.Θ. «Α.Χ.Ε.Π.Α.»
Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ
Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ: (2310) 999220, 999184
Fax: 2310999210
E-mail: info@health.auth.gr
URL: www.auth.gr/health

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.