2ο Προσυνεδριακό Σεμινάριο της «European Geriatric Medicine Society-EuGMS»

«Γηριατρικός ασθενής σε ανάγκη χρόνιας φροντίδας: από την κοινότητα στις δομές υγείας και πάλι πίσω» είναι ο τίτλος του 2ου Προσυνεδριακού Σεμιναρίου της «European Geriatric Medicine Society-EuGMS», που τελεί υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace», στη Θεσσαλονίκη.

 

Στόχος του Σεμιναρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα σε ιατρούς και επαγγελματίες υγείας να συναντηθούν, να συζητήσουν και να συνεργαστούν σε θέματα που αφορούν στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων. Προσκεκλημένοι ομιλητές από την Ευρώπη θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εφαρμογή της ολοκληρωμένης φροντίδας των ηλικιωμένων ατόμων στις χώρες τους.

 

Με το φετινό Σεμινάριο ολοκληρώνεται ο κύκλος σεμιναρίων πριν τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Γηριατρικής της «European Geriatric Medicine Society-EuGMS», στις 7-9 Οκτωβρίου του 2020, στην Αθήνα, με Πρόεδρο της EuGMS τον Καθηγητή Γηριατρικής του Πανεπιστημίου του Nancy της Γαλλίας, κ. Αθανάσιο Μπενέτο, ο οποίος μαζί με τον Αν. Καθηγητή Νευρολογίας και Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Γηριατρικής, κ. Ιωάννη Ελλούλ, θα υποδεχτούν στην Ελλάδα περισσότερους από 2.000 συνέδρους.

 

Η Ελληνική Ένωση Γηριατρικής αποτελείται από πέντε Ελληνικές Γηριατρικές Εταιρείες και έχει ως στόχο να δημιουργήσει γέφυρες συνεργασίας με τις όμορες και ευρωπαϊκές χώρες, με αφορμή το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο «EuGMS 2020», με σκοπό οι ιατροί και επαγγελματίες υγείας να προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα στα μεγαλύτερα άτομα, σ' έναν κόσμο που το προσδόκιμο ζωής ολοένα και αυξάνεται.

 

Περισσότερες πληροφορίες www.eemeg.gr  , www.hcgm.gr

Image: 
 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Η Κοσμητεία Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, στα social networks.

Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ

Κτίριο Διοίκησης Τμήματος Ιατρικής, 2ος όροφος
Έναντι κεντρικής εισόδου Π.Γ.Ν.Θ. «Α.Χ.Ε.Π.Α.»
Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ
Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ: (2310) 999220, 999250
E-mail: info@health.auth.gr
URL: www.auth.gr/health

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.